Personenvervoer

365 dagen per jaar kunt u zich met de taxi op Ameland laten vervoeren vanaf de veerhaven naar uw vakantieadres en/of andersom. Daarbij bieden wij u de mogelijkheid om dit eenvoudig vooraf te reserveren via ons handige reserveringssysteem met bijkomend voordeel dat u een lagere ritprijs betaald.

Uiteraard kunt u zich ook gewoon op het eiland laten vervoeren tussen de verschillende dorpjes tegen onze scherpe per persoonstarieven.

Groepsvervoer

Ook voor het vervoer van grotere groepen kunt u bij ons uitstekend terecht. Ondanks het feit dat wij een kleinschalig bedrijf zijn kunnen wij het vervoer van grotere aantallen personen prima aan. Door middel van pendelen kunnen wij grote groepen uitstekend op maat voorzien van vervoer.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op en laat u overtuigen waarom taxi de Boer uw partner is.

Bagagevervoer

Wanneer u zelf geen vervoer nodig heeft maar u wel uw bagage wilt laten vervoeren, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij kunnen u bagage zowel vanaf de boot naar uw vakantieadres áls van uw vakantieadres naar de veerboot brengen. Tevens bestaat er ook de extra mogelijkheid om u bagage nog tussentijds te stallen. Informeer hier naar onze voordelige tarieven.

Ook voor grote groepen kunnen wij de bagage met de taxi over heel Ameland vervoeren. Reserveren is hiervoor gewenst en aan te raden.

Voetbal Competitie

Voetbalverenigingen die in het weekend een competitiewedstrijd moeten spelen tegen sc. Amelandia of v.v. Geel-wit, kunnen ook eenvoudig gebruik maken van onze diensten tegen speciale tarieven.

Reserveren is hiervoor gewenst en aan te raden. Neem vrijblijvend contact op!

Droppings

(School)groepen bieden wij de mogelijkheid van een spannende dropping. Wij kunnen uw gezelschap in kleine groepjes op verschillende plekjes op Ameland afzetten om ze zelf weer in het donker de weg naar “huis” te laten vinden. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u een voorstel doen.

Deze droppings kunnen uiteraard bij reservering, buiten de bereikbaarheidstijden uitgevoerd worden. Neem contact met ons op via het formulier op de website.

Avond- en nachtvervoer

Taxi de Boer rijdt elke vrijdag- en zaterdagavond én de gehele zomervakantie van 07.00 uur tot 05.00 uur. Doordeweeks zijn wij van 07.00 uur tot 20.30 uur bereikbaar. Uiteraard kunnen wij u op deze avonden ook na 20.30 uur van dienst zijn, dit echter wel in overleg. Oftewel; heeft u ’s avonds nog een afspraak of u gaat uit eten, laat het ons van te voren weten en wij zorgen ervoor dat u ook weer keurig thuis wordt gebracht.

Kijk voor exacte data en tijden op onze handige bereikbaarheidskalender.

Copyright © 2015 De Boer Personenvervoer, uw taxi op Ameland! - Design: Wesley Akkerman